header_activiteiten

 

Activiteiten in Limburg – Groepsuitjes – Familie uitstapjes – Personeelsuitjes in Valkenburg en Maastricht

Leuke activiteiten in de grotten van Valkenburg, Limburg, op loopafstand van Feestgrot Valkenburg.
In de directe omgeving van Feestgrot Valkenburg zijn tal van leuke en populaire activiteiten voor groepen te doen. Hierdoor is onze locatie een perfecte uitvalsbasis voor uw personeelsuitje of activiteitendag. In samenwerking met onze partners stellen wij graag een compleet bedrijfsuitstapje voor u samen. Zo bent u er zeker van dat alles perfect geregeld wordt, het programma goed op elkaar aansluit en dat uw gasten niets tekort komen. Hieronder vindt u meer informatie over onze activiteiten in Valkenburg.

Mogelijkheden bespreken? Bel: +31 (0)43-6014738

Reservering aanvragen Brochure bekijken

Kerst 2015:

De Feestgrot neemt deel aan de Route d’Amuse, de gezelligste Kerstwandeling door Valkenburg van 13 november 2015 t/m 3 januari 2016!

Foto speurtocht door Valkenburg

Een foto speurtocht is een gezellige wandeling en tevens puzzeltocht (speurtocht) door Valkenburg. Lees alles over de foto speurtocht door Valkenburg

Spookgrot

Spoken en griezelen in de grot (spookgrot). Speciale aanbieding: ook te boeken met eten en drinken. Een drie uur durend Spookgrot arrangement inclusief. Lees alles over de Spookgrot

Grotbiken

Deze aanbieding krijgt u nergens goedkoper! Grotbiken (Cavebiken) is de populairste activiteit in de grotten van Maastricht / Valkenburg. Lees alles over grotbiken.

Steenkolenmijn

Direct vanuit Feestgrot Valkenburg komt u terecht in de wonderbaarlijke wereld van het “zwarte goud”. In een mysterieuze omgeving onder de grond. Een ideale combinatie: steenkolenmijn en het Steenkolenmijn museum. Lees alles over de steenkolenmijn.

Avonturentocht door de grot

Een recreatief avontuur in een ondergronds doolhof. in e mergelgrotten van Valkenburg. Een leuke teambuilding activiteit! Lees alles over de avonturentocht door de grot.

Kerstmarkt

De mooiste kerstmarkten van Nederland in de grotten van Valkenburg: de Gemeentegrot en de Fluweelengrot. Lees alles over de kerstmarkt.

Bedrijfsuitjes

Personeelsuitjes zijn perfect om elkaar eens wat beter te leren kennen buiten de werkvloer om. Door samen uitdagende activiteiten te ondernemen leer je op een speelse manier problemen op te lossen en krijg je een sterkere band met elkaar. Lees alles over bedrijfsuitjes.

 

De mogelijkheden bij de feestgrot

Zomaar een greep uit de mogelijkheden: grotbiken, een avontuurlijke grottentocht, dagje Maastrichtkroegentocht in Valkenburg, mergel workshopspooktocht door de grotten, een bezoek aan de steenkolenmijnsurvival activiteiten, allerlei workshops en leuke teambuilding activiteiten. Het grotbiken is absoluut de meest populaire activiteit in de grotten voor groepen!

Ook uw feestavond kunt u beginnen met een originele activiteit zoals het grotbiken, een bezoek aan de indrukwekkende Steenkolenmijn of de spooktocht door de grotten! Of u sluit één van deze activiteiten op een originele manier af met een heerlijk culinair buffet in de Feestgrot, net buiten het centrum van Valkenburg, centraal in Zuid-Limburg.

 

Wilt u ook een spannende of educatieve activiteit in Limburg?

Voor informatie over onze activiteiten in Limburg kunt u contact met ons opnemen.

 

 

Direct reserveren? Dat kan

Liever even de mogelijkheden bespreken? Bel: +31 (0)43-6014738

Reservering aanvragen Brochure bekijken

 

 


Spring naar de toolbar