Header_feesten

Bedrijfsfeest locatie Limburg

Zoekt u een bedrijfsfeest locatie in Limburg? Feestgrot Valkenburg biedt een unieke bedrijfsfeest locatie met onze feestzalen in de grotten. Deze bijzondere locatie is origineel en verrassend en geeft het bedrijfsfeest een absolute meerwaarde. Is uw kantoorpand niet leuk genoeg? De ondergrondse, maar luxueus ingerichte feestzalen van de Feestgrot bieden de sfeervolle faciliteiten voor een ideaal dagje of avondje uit met het personeel.

Bedrijfsfeesten Limburg

De Feestgrot is gelegen net buiten het centrum van Valkenburg, vlakbij Maastricht. Vanwege het typische Limburgse karakter van deze locatie is Feestgrot Valkenburg uitstekend geschikt voor bedrijfsfeesten voor bedrijven uit Limburg en omstreken.

Offerte op maat

Bedrijfsfeest ideeën

Wilt u ideeën opdoen voor uw bedrijfsfeest? Wij zetten even enkele bedrijfsfeest ideeën voor u op een rijtje:

Zo kunt u bijvoorbeeld een thema avond organiseren, waaronder:

  • Maffiafeest
  • 70’s party
  • Ik houd van Holland
  • Middeleeuws festijn
  • Of uw eigen idee voor een thema feest

De muziek wordt altijd professioneel en bijpassend verzorgd door een DJ, waarbij de eerste 3 uren volgens het thema wordt gedraaid en daarna 2 uren allround volgens de wensen van de groep. Professionele acteurs met bijpassende attributen zorgen voor de invulling van het thema. Bovendien kunt u tegen een kleine meerprijs leuke bijpassende attributen leveren, zoals hoeden, kettingen, brillen, pruiken, etc. De gasten kunnen bij binnenkomst worden aangekleed en mogen de feestartikelen mee naar huis nemen na afloop.

Bedrijfsfeest entertainment

Ook is het mogelijk om op het bedrijfsfeest extra entertainment te boeken, zoals een tafelgoochelaar, lakei, grappige bloemenverkoper, ludieke ober, of een Valkenburgse zwerver. Of om alvast in de juiste losse sfeer te komen, kunt u een voorafgaand aan het bedrijfsfeest ook een van de zeer populaire activiteiten doen, die op loopafstand van de feestlocatie liggen. Denk hierbij aan een ludieke, culturele of avontuurlijke activiteit in de grotten. En wat is een feest zonder muziek? Kies uw smaak muziek en geniet tijdens het bedrijfsfeest van professionele muziekverzorging door een DJ, inclusief lichtshow.

Informatie bedrijfsfeest locatie Limburg?

Voor een bijzonder bedrijfsfeest bent u bij Feestgrot Valkenburg op het juiste adres. Bent u nieuwsgierig geworden naar een unieke locatie bedrijfsfeest?  Neem contact met ons op om te reserveren of om meer informatie of ideeën op te doen voor uw perfect geregelde bedrijfsfeest.

Klanten vonden ons ook via: teambuilding Limburg, dagje Valkenburg, dagje weg Valkenburg, activiteiten Limburg, groepsactiviteiten Limburg, grottentocht Valkenburg, grotbiken Valkenburg, locatie bedrijfsfeest, locatie personeelsfeest, bedrijfsfeesten organiseren, feestlocatie Limburg, bedrijfsuitje Limburg, personeelsuitjes Limburg.


Spring naar de toolbar