Header_feesten
 

Bijzonder huwelijk

Zijn jullie op zoek naar een bijzonder huwelijk? Kom dan eens kijken bij Feestgrot Valkenburg: de meest bijzondere trouw- en feestlocatie van Limburg!

In deze officiële ondergrondse trouwlocatie in de gemeente Valkenburg (Limburg) kunt u een bijzonder huwelijk vieren door een van onze unieke eigenschappen:

  • Zeer bijzondere locatie
  • Honderden kaarsjes leiden u naar de ondergrondse feestzaal
  • Romantische, knusse sfeer in authentieke maar moderne trouw- en feestzalen
  • Trouwen, dineren en feesten op één locatie
  • Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd

Bijzonder huwelijk in Feestgrot Valkenburg

Voor een bijzonder huwelijk bent u bij Feestgrot Valkenburg aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en de huwelijken die wij verzorgd hebben zijn tot in de puntjes verzorgd. Kijk voor ervaringen van gelukkige bruidsparen op onze just married pagina.

Feestgrot Valkenburg is gelegen in een bijzondere ondergrondse locatie, in een voormalige kalksteengroeve in Valkenburg, vlakbij Maastricht. De zalen zijn luxueus ingericht, inclusief vloerverwarming en een sfeervolle aankleding.

Ook de trouwzaal zelf is zeer bijzonder. Aan de wanden rondom deze trouwzaal hangen portretten van belangrijke Limburgse vooraanstaanden van de kunstenaar Jan Kruysen (1874-1938) die deze zeer nauwkeurig in de mergelwand aanbracht. Een zeer sfeervolle en authentieke zaal dus, waarmee u uw gasten zeker zult verrassen!

Op onze trouwlocatie kunt u uw complete huwelijksdag houden, met ontvangst, de huwelijksvoltrekking, een borrel, diner en zelfs feestavond.

Ook als u alleen van onze feestzaal gebruik wilt maken is Feestgrot Valkenburg een prima keuze met sfeervolle feestzalen en buitenterras.

Wilt u ook een bijzonder huwelijk?

Voor een kijkje in onze trouw- en feestzalen kunt u contact opnemen om onze locatie te bezichtigen en uw huwelijksfeest in detail te bespreken. Wij nemen graag de tijd voor u en kunnen u adviseren om van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden op telefoonnummer 043-601 47 38
reserveernu-feestgrot (2) neemcontactop-feestgrot (2)


Spring naar de toolbar