header_dineren

Diner arrangementen

Dineren in de grotten van Valkenburg

 

Het restaurant van de Feestgrot is de ideale plek in Valkenburg om met uw gezelschap te dineren. U vertoeft in een zeer bijzondere, haast magische omgeving, waarin u geniet van heerlijke gerechten

Omdat het voor groepen wel zo prettig is dat er voor iedereen keuze uit diverse gerechten is en iedereen op zijn of haar gemak daarvan kan genieten, serveren wij onze diners altijd in buffetvorm.

Bij een diner arrangement serveren wij ook  altijd een drankenarrangement van Brand pils, oud bruin, malt bier, huiswijnen rood, wit en rosé, frisdranken, vruchtensappen, koffie en thee. U kunt een diner arrangement reserveren vanaf 2 uren.

Culinaire diner arrangementen kunnen geheel volgens uw wens worden samengesteld of u kunt kiezen uit één van onze buffetsuggesties. Onze suggesties zijn zeer aantrekkelijk en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Naast een buffet is bij ons ook een barbecue mogelijk. Ons restaurant beschikt over een prachtige Boretti barbecue die staat op ons overdekte grotterras. Hierdoor is het mogelijk om het hele jaar door écht te barbecuen en bent u onafhankelijk van het weer. Dit kan nergens anders in Valkenburg! Bij goed weer kunt u op het terras zitten en bij minder goed weer, reserveren wij plaats voor u binnen.

Uw diner of barbecue kunt u afsluiten met een heerlijk Grand Dessertbuffet of een ijsdessert naar keuze. Vergeet dit niet erbij te reserveren!

Download hier de mogelijkheden en prijzen van onze diner arrangementen, vergelijkbaar met een 3-gangen menu inclusief dranken:

Neem contact met ons op en wij sturen u de mogelijkheden en prijzen van onze diner arrangementen.

 


Spring naar de toolbar