header_activiteiten

 

Foto speurtocht: de leukste rondleiding door Valkenburg!

Een foto speurtocht is een gezellige wandeling en tevens puzzeltocht (speurtocht) door Valkenburg. Deze foto speurtocht is een hele leuke manier om in teamverband kennis te maken met het mooie en gezellige Limburgse Valkenburg.

De omgeving van Valkenburg, in het mooie Heuvelland, is een prachtige achtergrond voor een gezellige fotospeurtocht. Met onze fotospeurtocht verkent u de mooiste plekjes van Valkenburg, heeft u een prachtig uitzicht over het hele stadje en komt u overal waar u moet zijn geweest.

 

Hoe gaat de foto speurtocht in zijn werk?

Tijdens de speurtocht loopt en zoekt u de route aan de hand van foto’s. Gedurende de route worden er allerlei vragen gesteld over allerlei leuke elementen die u onderweg tegenkomt. De groep die de meeste antwoorden goed heeft, wint!

U stelt zelf groepjes samen van 5-7 personen per groep, waardoor er een leuke competitie ontstaat. U kunt eventueel zelf zorgen voor een prijs voor de winnende groep, of wij kunnen dit voor u verzorgen. Wat denkt u voor een lekkere Limburgse vlaai om mee te nemen?

De Feestgrot is een ideale uitvalsbasis voor het begin en einde van deze tocht. Wij verzorgen een compleet Valkenburgs speurtocht arrangement voor u met:

  • Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • Alle benodigde materialen voor de fotospeurtocht, met route, speurfoto’s en tientallen vragen
  • Een enveloppe met de antwoorden

 

Reserveer de fotospeurtocht

Het fotospeurtocht arrangement is te reserveren vanaf 10 personen en kost slechts € 17,50 per persoon. In totaal bent u er zo’n 4 uren mee bezig, inclusief ontvangst en nakijken van de antwoorden.

Het arrangement is uit te breiden met een gezellige borrel na afloop of wat denkt u van een heerlijk diner in de meest unieke dinerlocatie in de grotten van Valkenburg? Maak het uitstapje extra bijzonder, nu u er toch bent!

Er zijn meerdere arrangementen mogelijk: 

  • Lunchbuffet + fotospeurtocht door Valkenburg € 27,50
  • Koffie met vlaai + fotospeurtocht door Valkenburg + all-in dinerbuffet met dranken € 55,00
  • Koffie met vlaai + fotospeurtocht door Valkenburg + borrel na afloop met hapjes en drankjes € 30,00

Bel of mail ons voor de beschikbaarheid van deze leuke foto puzzeltocht door Valkenburg ! Of download het informatiepakket.

T: +31 (0)43-6014738  en  E: info@feestgrot.nl

Informatiepakket opvragen

 

Direct reserveren? Dat kan

direct online reserveren

 


Spring naar de toolbar