header_trouwen

Bezichtiging maken

Kom vrijblijvend onze locatie bekijken. Plan een bezichtiging.
Maak afspraak

 

Al een datum?

Controleer de beschikbaarheid
Beschikbare data

 

Vragen & contact

Meer weten over de mogelijkheden?
T: +31 (0)43-6014738
E: info@feestgrot.nl

Informatiepakket opvragen

 


Grotere kaart weergeven

 

Trouwen

Uw trouwfeest / bruiloft / huwelijksfeest

in de meest bijzondere trouw- en feestlocatie van Limburg

Hier gaat u zeker ja tegen zeggen: romantische sfeer, gezellige ambiance en een niet alledaagse omgeving net buiten het centrum van Valkenburg, vlakbij Maastricht. Feestgrot Valkenburg is werkelijk de uitgelezen locatie voor uw complete huwelijksdag en onvergetelijke trouwfeest.

Met een bruisende feestavond in één van onze zalen zult u uzelf en uw gasten zeker verrassen! Kijk eens naar de reacties in ons gastenboek van de vele bruidsparen die u voorgingen.

In onze locatie kunt u terecht voor uw complete huwelijksdag met een ontvangst, de huwelijksvoltrekking, een borrel, het diner en de feestavond. Maar ook alleen voor uw trouwfeest openen wij onze poorten. Diverse zalen en ons buitenterras staan tot uw beschikking om de mooiste dag van uw leven te beleven. Niet alleen de locatie staat tot uw beschikking, maar ook ons ons ervaren team zal er alles aan doen om uw huwelijk tot in de puntjes en geheel volgens uw wensen te verzorgen. 

Wilt u ook een origineel huwelijksfeest?

Wilt u onze locatie eens bezichtigen? Of uw trouwfeest persoonlijk doorspreken? Neemt u dan alstublieft telefonisch contact met ons op: 043-6014738. Onze medewerkers adviseren u graag over hoe u van uw trouwdag een onvergetelijke belevenis kunt maken. 

(Eigen) ideeën huwelijksfeest

Hebt u zelf ideeën over hoe u uw huwelijksfeest wilt houden? Of wilt u met ons meerdere ideeën opdoen? Neem dan ook contact met ons op en wij bespreken uw ideeën en de mogelijkheden.

Als basis voor uw huwelijksfeest kan bijvoorbeeld een all-in feestavond pakket worden genomen.

maar let op: bij een compleet verzorgde huwelijksdag of bruiloft ontvangt u afhankelijk van uw totale besteding mogelijk een extra korting op deze pakketten, oplopend tot 15% korting!

Interessant? Bel ons dan meteen om een afspraak te maken om onze locatie te bezichtigen:
043-6014738.

 

Trouwen in de Feestgrot

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Of kom eens langs voor een bezichtiging.
Wij nemen graag de tijd voor u en adviseren u graag om van uw huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken, precies zoals u wenst.

T: +31 (0)43 – 6014738
E: info@feestgrot.nl

Daalhemerweg 31-A
6301 BJ Valkenburg (bekijk route)

maak afspraak bezichtiging

Meer over trouwen bij de Feestgrot

Huwelijksfeest Trouwzaal Just married

 

 

 

Spring naar de toolbar