header_activiteiten

 

Kerstmarkt

Kerstmarkt 2015 – in de grotten van Kerststad Valkenburg vanaf 13 november 2015

Vanaf De Feestgrot loopt u in 10 minuten naar de mooiste kerstmarkten van Nederland in de grotten van Valkenburg. Er zijn twee grotten waarin een kerstmarkt georganiseerd wordt: De Gemeentegrot en de Fluweelengrot.

Begin uw groepsuitje met een bezoek aan de kerstgrotten en sluit de dag af met een kerstdiner in De Feestgrot. Een geweldige combinatie!

Kerstmarkt Gemeentegrot:
De “grote” kerstmarkt in de Gemeentegrot van Valkenburg aan de Geul is de grootste en oudste ondergrondste kerstmarkt van Europa. U zult verrast zijn door de mooie settings en decors, die harmonisch overgaan in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. De ruime en lange gangen, die deze Gemeentegrot typeren nodigen de bezoekers uit voor een onvergetelijk verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot.

Kerstmarkt Fluweelengrot:
Een bezoek aan de “kleine” kerstmarkt dompelt u onder in een bijzonder sfeervolle ambiance. Opzienbarend is de romantische vertaling van het thema naar decor, ensering en entourage. Een rondgang voert u door een sprookjesachtig verlichte kerstgrot met indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18e eeuwse kapel, stands met diverse ( luxe ) kerst- en cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid.

 

Reserveer direct

Een bijzonder groepsuitje: een combinatie van een kerstdiner in De Feestgrot met een bezoek aan de kerstmarkt. Bel direct voor een voorstel.
Alles nog even nalezen of uw vrienden, familie of collega’s informatie doorsturen? Vraag het informatiepakket op.

Wij zijn bereikbaar op:

T: +31 (0)43-6014738
E: info@feestgrot.nl

Informatiepakket opvragen

direct online reserveren

 


Spring naar de toolbar