header_dineren

Lunchen Valkenburg

Op zoek naar een bijzondere locatie om te lunchen in Valkenburg? De Feestgrot biedt u een unieke locatie om te lunchen in Valkenburg. Wat lunchen in Valkenburg bij ons zo bijzonder maakt is dat u komt lunchen in de grotten. Lunchen in de grotten in een mooi aangeklede zaal, wat een gezellige sfeer geeft. Lunchen in Valkenburg bij de Feestgrot, betekent dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wij zullen er voor zorgen dat uw lunch in Valkenburg een unieke ervaring zal zijn.

Lunchen Valkenburg bij de Feestgrot

Lunchen in Valkenburg bij de Feestgrot biedt verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor een Grottenlunch, een Brunchbuffet of een Quick lunch. Deze arrangementen zijn al te boeken vanaf 10 personen en zijn mogelijk tot 17:00 uur. Bent u met minder personen om te lunchen in Valkenburg? Dan kunt u genieten bij ons komen lunchen in Valkenburg tot 17:00 uur zonder reservering in onze brasserie voor Limburgse vlaai, een heerlijk broodje of een echte kwaliteitsburger.

Informatie lunchen Valkenburg

Voor meer informatie over het lunchen in Valkenburg bij de Feestgrot kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden en deze met u door te spreken.
reserveernu-feestgrot (2) neemcontactop-feestgrot (2)


Spring naar de toolbar