header_activiteiten

Mergelgrotten Valkenburg

De mergelgrotten in Valkenburg zijn de leukste grotten van Valkenburg en de meest veelzijdige grotbeleving van Valkenburg! De nieuwste beleving in de mergelgrotten in Valkenburg is direct vanuit de brasserie van de Feestgrot te bereiken. Een bezoek aan de mergelgrotten in Valkenburg is een ware beleving. De historische sfeer, prachtig uitgebeelde verhalen in mergelkunst en sculpturen van miljoenen jaren geleden. Het MergelRijk is leuk voor zowel jong en oud. De kinderen ontvangen in de mergelgrotten in Valkenburg een gratis speurtocht! Naast het MergelRijk ligt de Steenkolenmijn, een unieke dubbel attractie. Voor groepsactiviteiten worden speciale arrangementen gemaakt.

Mergel bewerken

Mergel bewerken is een populaire mergelworkshop in de mergelgrotten van Valkenburg. U ontvangt een middelgroot blok mergel waarvan u een mooi aandenken gaat maken. Onze begeleiding helpt u graag met mergel bewerken, waardoor u altijd met een leuk souvenir ons grottenatelier verlaat. Mergel bewerken is een gezellige en creatieve workshop in bovenal een zeer bijzondere omgeving. Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten. De mergelworkshop worden verzorgd voor onder andere bedrijven, families en personeelsuitjes.

Informatie mergelgrotten Valkenburg

De mergelgrotten in Valkenburg zijn de nieuwste topattractie in de grotten van Valkenburg voor klein en groot. Het MergelRijk is een verrassende beleving van alles over mergel, grotten en haar historie. In het MergelRijk nemen wij u mee terug naar een schuilkapel, een grotwoning en naar de geheime bergplaats voor nationale kunstschatten. Ook kunt u in ons grottenatelier mergel bewerken. Er zijn mergelworkshops te boeken voor ieder budget. Mergel bewerken is geschikt voor het hele gezin, voor kleine en grotere kinderen, voor volwassenen en ouderen. Bent u nieuwsgierig naar onze activiteiten in de mergelgrotten in Valkenburg? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of download één van de brochures voor meer informatie.


Spring naar de toolbar