header_activiteiten

 

MergelWorkshops in het Grottenatelier van MergelRijk

MergelWorkshops zijn er voor ieders budget en in diverse niveaus. Allemaal van hoge kwaliteit en gezelligheid en creativiteit voert de boventoon.

Professionele mergelbeeldhouwers begeleiden de mergelworkshops en dagen u uit uw grenzen te verleggen en uw eigen kunstwerk van mergel te vervaardigen. Van eenvoudige theelichtjes en naamplaatjes tot wijnkoelers, kandelaars en 3-D sculpturen naar uw eigen idee. De workshop TEAM is uitermate geschikt als teambuilding activiteit, waarbij de teamleden gezamenlijk werken aan één project, zoals bijvoorbeeld een schaakspel of een totempaal.

Mergelworkshop BASIC

De Mergelworkshop BASIC is onze meest populaire workshop. U ontvangt hierbij een middelgroot blok mergel van ca. 20 x 15 x 8 cm waarvan u een mooi aandenken gaat maken. Onze begeleiding helpt u graag, waardoor u altijd met een leuk souvenir voor uzelf of cadeau voor iemand anders ons grottenatelier verlaat. Een gezellige, creatieve workshop in een zeer bijzondere omgeving!

Keuze voor iedereen!

De workshops verzorgen we voor bedrijven, personeelsuitjes, families, verenigingen. Voor kinderen en scholen verzorgen we een aangepaste variant.

Het Grottenatelier ligt midden in MergelRijk, een unieke belevenis van alles over grotten, mergel en meer…

Bij een MergelWorkshop heeft u gratis toegang tot MergelRijk!

Mogelijkheden en prijzen

Inclusief gratis toegang tot MergelRijk

Prijslijst Mergel Workshops

Praktische informatie:

Duur van de workshop: De tijdsduur in minuten
is exclusief een bezichtiging van MergelRijk. Hiervoor kunt u een uur extra uittrekken. Voorbeeld: bij de workshop BASIC heeft u inclusief een bezoek aan MergelRijk een compleet programma van 2,5 uur.

Aanvang: Gelieve 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn bij de entree van MergelRijk in de brasserie. De entree van MergelRijk en het grottenatelier is via dezelfde ingang van de brasserie van de Feestgrot. U hoeft dus niet meer te verplaatsen naar een andere locatie!

Kledingadvies: in het grottenatelier is het fris,
ca. 14 graden. Schoeisel met smalle hoge hakken
is niet praktisch in het grottenatelier.

Parkeren: direct tegenover de locatie is parkeergelegenheid
voor € 4,00 per auto voor de hele dag.

Brasserie: de entree van MergelRijk is via dezelfde ingang van de brasserie van de Feestgrot. U hoeft dus niet te verplaatsen! Maak uw uitje compleet en reserveer meteen een ontvangst met koffie en vlaai, een grottenlunch, borrel of een diner binnen in deze gezellige brasserie of buiten op het terras. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er aantrekkelijke menu’s.

 

Informatiepakket opvragen

Spring naar de toolbar