.

 

 

 

Partycentrum Limburg

Zoekt u een partycentrum in Limburg? Zoek niet verder! Feestgrot Valkenburg (nabij Maastricht) is het meest complete partycentrum in Limburg en omstreken en bovendien op een unieke locatie! In een historische ondergrondse kalksteengroeve zijn twee feestzalen met vloerverwarming en moderne faciliteiten aanwezig.

In de grote zaal kunnen tot 300 gasten feest vieren en in de kleine zaal tot 150. In combinatie met allerlei tussenruimtes, waaronder een bijzondere ondergrondse museumzaal, kunnen er zelfs 600 personen terecht voor een feest. Bovendien is er ook nog een groot buitenterras, dat deels overdekt is. Hier staat een mooie moderne Boretti barbecue en kunnen wij het hele jaar door barbecue feesten organiseren, bij goed of minder goed weer.

Partycentrum Feestgrot Valkenburg is dus geschikt voor zowel grote als minder grote feesten en door de unieke authentieke locatie geeft het meteen veel sfeer aan het feest mee.

Partycentrum vlakbij leuke activiteiten in Valkenburg

Een groot voordeel van partycentrum Feestgrot Valkenburg is dat het op loopafstand ligt van allerlei leuke activiteiten in Valkenburg, waaronder de Steenkolenmijn, grotbiken, de Spookgrot, een grotten-speurtocht en kerstmarkten.

Partycentrum voor diverse feesten en evenementen

In ons partycentrum bieden wij gelegenheid voor vele soorten feesten en evenementen, voor allerlei gelegenheden, waaronder:

Naast partycentrum ook een restaurant

Naast de feestzalen en trouwzaal beschikken wij ook over een modern restaurant, waar u terecht kunt voor onder meer:

  • Lunch/brunch
  • Diner
  • Thema diner (professionele act)
  • Buffet
  • Barbecue
  • Terras met o.a. lekkere Limburgse vlaai

Combinaties van al onze faciliteiten zijn ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wilt u ook een partycentrum in Limburg boeken?

Neem contact met ons op voor een afspraak om ons partycentrum te reserveren of te bekijken in Valkenburg, Limburg.

Ons telefoonnummer is 043 – 601 47 38
reserveernu-feestgrot (2) neemcontactop-feestgrot (2)


Spring naar de toolbar