header_dineren

Eten, drinken, dineren en lunchen
in een bijzonder en unieke brasserie in de grotten van Valkenburg

De brasserie van de Feestgrot is het enige restaurant in de grotten van Valkenburg. Een geweldige locatie in Valkenburg om met uw gezelschap te vertoeven voor uw lunch, brunch, diner, tapas of barbecue. U begeeft zich in een zeer bijzondere omgeving, waarin u geniet van heerlijke gerechten. En u wordt in de Feestgrot altijd goed verzorgd! Het zal u aan niets ontbreken.

Wilt u reserveren of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel: +31 (0)43 – 6014738 of mail:  info@feestgrot.nl
Reserveren Plan route

Download hier de mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen:

Overzicht arrangementen

Compleet & inclusief

Onze lunches en diners zijn altijd compleet verzorgd, inclusief bijbehorende dranken. Bij een lunch kan dit bijvoorbeeld koffie, thee en vruchtensap zijn en bij een diner of barbecue schenken wij bijvoorbeeld onbeperkt wijn, bier, frisdranken, sappen en serveren wij koffie/thee na.

U kunt al reserveren vanaf 10 personen. Bent u met minder dan 10 personen? Dan kunt u terecht tot 17.00 uur zonder reservering in onze brasserie voor Limburgse vlaai, een heerlijk broodje of een echte kwaliteitsburger.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op

 

 

Referenties

“Na alles wat we gezien hadden op jullie site zijn we aangekomen in de Feestgrot met zeer hoge verwachtingen,en een dikke proficiat aan het hele team want die verwachtingen zijn volledig ingelost.” Lees meer referenties

 

Meer info?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.
T: +31 (0)43 – 6014738
E: info@feestgrot.nl
Reserveren Plan route

 

 

 

 


Spring naar de toolbar